Spotify voor Mac downloaden (& Premium korting)

Spotify Mac download voorbeeeld
Spotify Mac applicatie

Spotify is een streaming muziekdienst waarmee je gratis (en betaald) naar muziek kan luisteren via het internet. Het programma is beschikbaar in het Nederlands en Spotify for Mac is gratis te downloaden:

Spotify downloaden

Spotify is ook beschikbaar voor iPhones (AppStore) en Android smartphones (Play Store).

1. Downloaden en installeren

Via de link Spotify downloaden download je direct het .zip installatiebestand. Zoek dit bestand (SpotifyInstaller.zip) op in de map Downloads via de Finder-applicatie in je Dock.

  1. Dubbelklik op de .zip te openen
  2. Dubbelklik op het programma ‘Install Spotify’
  3. Je computer meldt dat ‘Install Spotify’ een programma is dat van het internet is gedownload. Klik op ‘Open‘ om het programma te vertrouwen.
Spotify mac download
Install Spotify in Finder

2.Aanmelden bij Spotify

Je kan je nu, in het programma, aanmelden met Facebook of een account voor Spotify aanmaken. Spotify is in de basis gratis (met reclame).

Spotify Premium

Spotify Premium is het abonnement waarmee je onbeperkt online en offline reclamevrij muziek kunt luisteren. Normaal kost dit Spotify Premium abonnement €9,99 per maand maar wij vertellen hoe het je goedkoper kan!

Spotify Premium korting (Family)

Zelf gebruik ik Spotify Premium voor €2,50 per maand, dat komt omdat ik deel ben van een Spotify Family. We delen de kosten a €15 per maand met 6 man. Iedereen heeft een eigen profiel, en zeg nou eerlijk, dat is toch geen geld?

Eigenlijk moet je daadwerkelijk een gezin zijn. Tot nu toe is er niets bekend over controles dus daar hoef je niet voor te vrezen. Wel is Spotify van plan je locatie op te vragen, dus het kan in de toekomst zijn dat ze het abonnement van niet samenwonende stoppen.

Spotify studentenkorting

MBO, HBO en WO studenten hebben tot 4 jaar lang recht op 50% korting op de Spotify Premium prijzen. Je betaalt dan €4,99 per maand. Aanmelden kan eenvoudig via spotify.com/student.